Afhentning

Lageret i Storenor syd for Århus er åbent efter aftale for afhentning af træpiller og briketter.Adressen er : Storenorvej 11, 8340 Malling – find os på krakKontakt mig på telefon 6138 4819 eller [email protected]
GRATIS TRAILERSERVICELakoda.dk tilbyder alle kunder gratis trailerservice.

Hvad enten du køber store eller små mængder træpiller og træbriketter, er du velkommen til at låne vores trailer gratis til at transportere dit biobrændsel hjem fra lageret i Storenor. Du skal blot ringe og reservere den i forvejen. 

Traileren har en lastevne på 1.700 kg. og en totalvægt på 2.000 kg.

Ring for at reservere trailer på telefon 6138 4819.Levering

Træpiller og træbriketter kan leveres til din dør i samarbejde med en vognmand, der kører i hele Danmark. Hvis du vælger at bestille vare Via vores lager i Malling. Er en standard levering, lastbil der er udstyret med løftebagsmæk, samt elhund. Paller leveres ved fortovskanten, hvor der er køre fast belægning. Er der behov for at få leveret med mobiltruck.. kan man tilvælge det, mod en merpris.

Vi leverer gratis i postnumrene 8320 – 8330 – 8340

Gratis levering i 8330 Beder og 8340 Malling ved minimum 2 paller træpiller/-briketter

Gratis levering i 8320 Mårslet ved minimum 3 paller træpiller/-briketter
Varen betales kontant ved afhentning og forud ved levering.

Læs i øvrigt vores salgs- og leveringsbetingelser.

Køb billige træpiller fra Tyskland

Ønsker du at købe træpiller billigere, kan du købe dem fra vores lager i Tyskland via lakoda.de – så sparer du 18% moms, men skal til gengæld selv sørge for at få fragtet dine træpiller hjem.