Om Lakoda

Hos Lakoda.dk har vi gennem mange år specialiseret os i salg af træpiller og træbriketter i højeste kvalitet. Vi har stærke bånd til nogle af Europas største og bedste eksportører af træpiller og træbriketter, og vi sælger glædeligt disse til det danske marked til en meget konkurrencedygtig pris.  

Vi sælger markedets bedste træbriketter og træpiller

Med mere end 17 års erfaring i branchen kan vi godt stå inde for, at vores træpiller og træbriketter er blandt de absolut bedste på markedet. Vi sælger produkter fra Task, Barlinek, German Pellets, RW og Lava, som stammer fra Polen og Tyskland. Træpillerne findes i flere forskellige størrelser, men en god regel er at til pille brændeovne, skal der bruges træpiller i seks millimeter, mens et træpillefyr kan køre på både seks og otte millimeter træpiller – dog helst otte millimeter.Træbriketterne er mere velegnede til de traditionelle brændeovne og pejse, hvor de fungerer fremragende som alternativ til gammeldags brænde. Vores tætte samarbejde med vores leverandører gør desuden, at vores lager af træpiller og træbriketter holdes fyldt op gennem hele sæsonen. 

Find mere information om produkterne ved at klikke på produktbilledet.

Afhentning og levering

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse under hele processen, når de køber træbriketter og træpiller hos os. Derfor har vi stillet en trailer til rådighed, som du kan leje helt gratis. Du skal blot ringe og reservere traileren på forhånd. Vores lager ligger i Storenor syd for Århus, og du kan finde vores adresse her.  Vi tilbyder desuden vores kunder at levere træpiller og træbriketter lige til døren over hele Danmark. For vores kunder i postnumrene 8340 og 8330 er leveringen på vores regning ved køb af minimum to paller træbriketter eller træpiller og gratis ved køb af minimum tre paller i 8320.Du kan se fragtoplysninger via linket under hvert enkelt produkt, hvis du ikke selv vil afhente dine træpiller og briketter.

Find Lakoda

Lakoda Biobrændsel har lager med træbriketter,træpiller i poser og løse træpiller ca. 25 minutters kørsel fra Århus, 20 km syd for byen.

Her kan du selv hente dine træpiller og træbriketter. Vi tilbyder gratis lån af trailer.

Lakoda.dk
Storenorvej 11
8340 Malling

Telefon: 61384819
E-mail: [email protected]

Kontakt os gerne med dine spørgsmål 

Ligger du inde med nogle spørgsmål, så kom endelig med dem. Vi deler gerne ud af vores ekspertise, så du sikrer dig træbrikker eller træpiller, som passer lige til dit behov. Du kan kontakte os via telefon på 61 38 48 19 eller vores e-mail, [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.