Få pålidelig og miljørigtig opvarmning med biobrændsel fra Barlinek

Når bladende på træerne begynder at gulne, og efteråret melder sin ankomst efter en varm og skøn sommer, er det også ved at være tid til, at du igen skal tænke på at opvarme dit hus, så du kan komme igennem de stormfulde efterårsaftener og iskolde vinternætter med varmen i behold.

Der findes mange måder at opvarme et hus på, men hvis du er en af de dem, der har et træpillefyr eller et normalt brændefyr, kan du altid få nem adgang til billig og pålidelig opvarmning ved at købe træpiller og træbriketter her hos Lakoda. Hos os finder du det naturlige biobrændsel fra Barlinek, som giver dig en billig og miljørigtig måde at opvarme dit hjem på. På den måde kan du gå vinteren i møde med visheden om, at du kan holde familien varm selv på de mest kølige nætter.

Træpiller og træbriketter består af komprimeret træ, og det kan nemt erstatte de gammeldags trækævler, som du måske er vandt til at svinge øksen over i flere dage hver sommer for at blive klart til vinterens kulde. Med træpiller og træbriketter kan du spare både tid og energi sammenlignet med traditionel opvarmning med træ, og så er træpiller og træbriketter også en hel del nemmere at flytte rundt på og opbevare.

Træpiller fra Barlinek luner også i pengepungen

Du skal købe Barlinek biobrændsel her hos Lakoda, hvis du gerne vil klare dig igennem vinteren med både varmen og din sunde økonomi i behold. Barlinek er nemlig en virksomhed, som først og fremmest er kendt for at producere gulve i høj kvalitet, og virksomhedens produktion af træpiller og træbriketter bunder således udelukkende i det overskudstræ, som opstår i forbindelse med produktionen af deres gulve.

Netop derfor er Barlineks biobrændsel så billigt, for der er udelukkende tale om brændsel af træ, som ellers ville blive smidt ud. Hos Lakoda bakker vi op om denne tankegang, og vi er derfor dedikeret til at levere billige biobrændselsprodukter til dig, så du kan varme hjemmet op med god samvittighed, samtidigt med at du kan spare mange penge sammenlignet med andre opvarmningsformer.

Fordi Barlineks træpiller og træbriketter er produceret af overskudstræ fra produktion af gulve i høj kvalitet, er du også sikret et biobrændselsprodukt i verdensklasse. Barlineks gulve er nemlig lavet af hårde træsorter som mahogni, eg og ask, og det er de samme hårde træsorter, som bliver presset sammen til træpiller og træbriketter fra bl.a. den overskydende savsmuld. Du er derfor garanteret et brændselsprodukt i høj kvalitet, som virkelig kan sætte gang i opvarmningen i dit hjem.

Skån miljøet med biobrændsel fra Barlinek

Barlineks træpiller og træbriketter er ikke bare en nem, pålidelig og billig måde at komme igennem vinteren på – det er også et rigtig godt valg for dig, der gerne vil skåne miljøet så vidt muligt, når du opvarmer dit hus. Dette skyldes først og fremmest, at træpiller og træbriketter er et biobrændsel. Biobrændsler er bedre for klimaet end andre opvarmningsmetoder som eksempelvis olie og gas, fordi biobrændsel siges at være Co2-neutralt.

Det træ, der er i biobrændsel som eksempelvis træpiller og træbriketter, har nemlig groet for nyligt, og i den proces har træerne trukket en hel del Co2 ud af atmosfæren. Når du varmer dit hus op med eksempelvis træpiller og træbriketter, er det kun den Co2, som træet tidligere har trukket ud af atmosfæren, der bliver frigivet, og du udleder således ikke noget ’nyt’ Co2 ved at varme op med biobrændsel – derfor er træpiller og træbriketter Co2-neutrale.

 

Men det miljørigtige aspekt gør sig især gældende for Barlineks produkter, der som sagt er kommet til verden fra overskudstræ, hvilket kun gør klimasamvittigheden endnu bedre. De hårde træsorter, som er blevet anvendt til produktionen, har nemlig en rigtig høj brændværdi, hvilket betyder, at de giver dig masser af varme og brænder i rigtig lang tid. Derved kan du slippe afsted med at bruge færre briketter eller piller til opvarmning af dit hjem, end du ville skulle, hvis du brugte træpiller og træbriketter af andre og ringere træsorter.

Det er disse mange fordele, som du kan komme til at nyde godt af ved at købe Barlinek biobrændsel her hos Lakoda.dk. Hos får du god betjening og hurtig levering, og med de pålidelige og miljørigtige produkter fra Barlinek er du altid garanteret en varm og billig vinter.