Certificerede og miljøvenlige træpiller fra Biodela

Er du et af de mange mennesker, der begynder at fryse om tæerne, når sommermånederne er ovre, og efteråret melder sin ankomst? Det er der helt sikkert mange, der kan nikke genkendende til. Du kender det garanteret også.

Når sommeren går på hæld, og efterårets mørke og kulde så småt skyller ind over landet, får flere og flere mennesker behov for at skrue op for varmen i hjemmet. Det er de færreste, der bryder sig om at træde ind i et koldt hjem efter en lang arbejdsdag. Efteråret og vinteren kan til tider blive rigtig kold, og derfor er der rart at have et lunt og trygt hjem, hvor kulden ikke når ind.

Hos Lakoda forhandler vi træpiller fra Biodela. Disse træpiller er både miljøvenlige, effektive og meget nemme at håndtere. Har du et træpillefyr, kan du nemt varme hele dit hjem op ved hjælp af træpiller. Så behøver du ikke at skrue op og ned for dine radiatorer eller bruge sommerferien på at kløve brænde til de kolde måneder. Disse træpiller klarer nemt hele opvarmningen. Så kan du læne dig tilbage og nyde den skønne varme, der breder sig i dit hjem.

Biodela er en miljøvenlig løsning til opvarmning af hjemmet

Hos Lakoda tilbyder vi miljørigtige træpiller fra Biodela. Produktionen af disse piller er DINplus-certificeret. Helt konkret betyder det, at dette brand over lang tid har haft en stabil produktion af træpiller, der er af en høj kvalitet. Derfor kan du trygt investere i disse piller. Certificeringen er dog blot én af de gode grunde til at investere i træpiller fra dette mærke.

Når du anvender træpiller og træbriketter fra dette mærke, får du hurtigt fordelt varme ud i hele dit hjem. Så kan du nemt undgå, at kulden udefra påvirker temperaturen indenfor i dit hjem. Pillerne fra dette mærke er en type af biobrændsel, der har en høj brændværdi og samtidig et lavt askeindhold. Det er en fordel for både dig og for miljøet.

Mens fossile brændstoffer bidrager til drivhuseffekten og altså udleder en del CO2, er træpiller helt CO2-neutrale. Det betyder, at pillerne ikke bidrage til drivhuseffekten. Når du brænder træpiller af, udleder de nemlig kun den samme mængde CO2, som træet, hvor de kommer fra, har optaget i naturen. Dermed udlignes CO2-forbruget blot, og du kan varme dit hjem op med god samvittighed.

Hvis du gerne vil varme dit hjem op på en miljøvenlig måde, bør du derfor nøje overveje at udskifte olien eller dit brænde med træpiller eller træbriketter.

Få mest muligt ud af dit brændstof

Træpillerne fra dette mærke har en høj brændværdi. Det betyder, at de udsender masser af varme i dit hjem. Samtidig kan du regne med, at pillerne brænder konsistent og på samme måde hver eneste gang, du anvender dem. Det er en stor fordel, da dette ikke nødvendigvis gælder for andre former for brændsel.

Træpillerne fra Biodela består af sammenpresset træ, der stammer fra savsmuld og forskellige typer af overskudstræ. Dermed gør træpillerne også nytte af materialer, der ikke nødvendigvis ville blive genbrugt. Brænder du almindeligt overskudstræ, vil der være en smule fugt i træet. Når man laver træpiller af overskudstræ, presses denne fugt ud, så træet kan brænde bedre og længere, end fugtholdigt træ kan.

Alt i alt kan du samle en række fordele ved at købe træpiller fra Biodela her hos Lakoda. Træpillerne udgør en CO2-neutral type brændsel, der derfor er meget mere miljøvenlig end for eksempel almindeligt brænde. Pillerne varmer effektivt og hurtigt hele huset op, så du kan holde varmen, uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Dermed har hele husholdningen gavn af disse træpiller. Endelig er det meget nemt at anvende træpiller.

Varmer du huset op med Biodela træpiller, slipper du for at skrue op for radiatorerne. Det betyder også, at du sparer penge på varmeregningen. Samtidig anvender du en opvarmningsmetode, der ikke belaster miljøet. Der er altså flere gode grunde til at vælge at købe træpiller fra dette mærke. Er du interesseret, eller vil du vide mere om pillerne, er du velkommen til at orientere dig yderligere på vores hjemmeside eller til at kontakte os.