Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Fyr nemt op med Fabich træpiller

Hos Lakoda forhandler vi træpiller af mærket Fabich. Med disse træpiller kan du tænde op i dit pillefyr derhjemme og sørge for, at dit hjem opnår en behagelig og stabil temperatur gennem de kolde måneder.

God opvarmning i hjemmet bliver vigtigt, når vi bevæger os ind i efteråret og særligt vigtigt, når vinteren rigtigt melder sig. Udenfor er vi vant til at pakke os ind i huer, vanter, tørklæder, støvler og store og varme jakker. Det er desværre ikke noget, vi kan komme udenom, når vi gerne vil kunne holde varmen. Dog bør det ikke være nødvendigt at pakke sig ekstragodt ind, når vi befinder os indenfor.

Hvis du tænder op i dit pillefyr, kan du nemt varme hele hjemmet op. Fabich træpiler er særdeles nemme at anvende, og de sørger for at gennemvarme dit hjem, så alle rum bliver lune og behagelige at være i. Det er altid rart at komme hjem til en lun bolig, når man har været ude i kulden. Det kan du sikkert også nikke genkendende til. I den forbindelse kan træpiller være den helt rigtige løsning.

Nem og bekymringsfri anvendelse

Hos Lakoda tilbyder vi piller fra dette mærke i flere forskellige størrelser. Størrelsen har ingen betydning for pillernes brændværdi, så derfor er én størrelse ikke nødvendigvis bedre end en anden. I stedet kan dit fyr have betydning for, hvilken størrelse af træpiller der er mest egnet i dit hjem.

Træpillerne fra Fabich er pakkede i solide poser, som du nemt kan flytte rundt på. Du behøver ikke bekymre dig om, at de revner. Pillerne fra mærket er af en rigtig god kvalitet, og så er de meget nemme at anvende. Med disse piller vil du nemlig opleve en minimal mængde af aske, smuld og slagger. Det betyder, at du meget nemt kan rense dit fyr efter afbrænding. Det kræver ikke ret meget.  Pillerne har desuden en høj brændværdi, hvilket sikrer dig en god temperatur og en stabil varme i lang tid.

Når du fyrer op med træpiller, får du mere tid til at lave alt muligt andet. Pillerne er nemme at håndtere og flytte på, og de brænder længe i fyret. I mellemtiden kan du læne dig tilbage, nyde en god film, et dejligt måltid mad eller en spændende bog. Du kan også få klaret nogle af hverdagens pligter, mens den dejlige varme breder sig i hjemmet og gør dine opgaver lidt sjovere at udføre.

Fabich træpiller er en miljøvenlig opvarmningskilde

Pillerne fra dette mærke er fremstillede af rent nåletræ. Træerne stammer fra FSC-certificerede skove i Litauen. I disse skove arbejder man for, at skovforvaltningen foregår på bæredygtig vis og med omtanke for miljøet. Det betyder, at der bliver fokuseret på, at skovene ikke må forsvinde. I stedet skal de bevare deres bevoksning.

Det er ikke kun skovene, der har en særlig certificering. Fabich træpiller har certificeringen ENplu A1. Det placerer dem i kategori med de bedste træpiller på markedet. Altså er disse piller af rigtig høj kvalitet, og du kan roligt købe piller fra dette mærke. Desuden er pillerne DINplus-certificerede. Det er din garanti for, at pillerne udleder et minimum af CO2. Alligevel kan de sagtens varme hele dit hjem op, og de udgør derfor en både miljøvenlig og effektiv opvarmningskilde.

Faktisk udgør træpiller en miljøvenlig opvarmningskilde, fordi de er helt CO2-neutrale. Det er selvfølgelig også tilfældet med piller fra dette mærke. Helt praktisk betyder det, at de ikke udleder mere CO2, end træet har optaget i skoven. Det gør pillerne til en meget mere miljørigtig løsning end mange andre typer af brændsel.

Har du et pillefyr, og vil du gerne varme dit hjem op på miljøvenlig og effektiv vis? I så fald har Lakoda løsningen til dig. Med Fabich træpiller kan du nemt varme hele boligen op, og du kan rense dit fyr uden besvær. Samtidig anvender du en type af opvarmning, der stræber efter at belaste miljøet mindst muligt. Orienter dig derfor i sortimentet allerede i dag, og køb dine nye træpiller.