Task træpiller af særdeles høj kvalitet

Mærker du også et tydeligt skifte i temperaturen i din bolig, når vi går ind i efterårs- og vintermånederne? Hele sommeren nyder vi varmen udenfor. Indenfor er det ikke nødvendigt at tænde op i brændeovnen eller at justere på radiatorerne. Varmen udefra trænger også indenfor og sørger for, at hjemmet er lunt og behageligt at være i.

Når sommeren får en ende, og efterårsvejret indtager landet, sker der noget med temperaturen. Uden for bliver det koldere. Snart gulner og visner bladene på træerne, og de lyse timer bliver færre og færre. Når vinteren melder sin ankomst, er mange af os allerede begyndt at trække hue, handsker og tørklæde på, når vi går ud af hjemmet om morgenen.

Det kolde vejr har også en betydning for temperaturen i hjemmet. Når det bliver koldere udenfor, trænger denne kulde også indenfor og påvirker indetemperaturen. Nu bliver det pludselig nødvendigt for dig at varme hjemmet op. Men hvordan gør du det på den mest miljøvenlige, effektive og stabile måde? Task træpiller kan virkelig gøre en forskel, når kulden rammer.

Hos Lakoda forhandler vi træpiller fra dette anerkendte mærke. Med træpiller kan du hurtigt og nemt varme boligen op og bekæmpe den kulde, der forsøger at snige sig indenfor.

Vælg Task træpiller, og gør noget godt for miljøet

Det kræver et minimalt arbejde at fyre op på træpiller. Du skal blot hælde pillerne på dit pillefyr og tænde op. Du slipper for at kløve brænde og slæbe på store stykker træ. Pillerne er nemme at håndtere og kan på ingen tid generere varme til hele din bolig.

En anden stor og vigtig fordel ved disse træpiller er, at de er miljøvenlige. Pillerne er fremstillede af FSC-certificerede fyrretræer. Dette certifikat gives til træ, der overholder visse standarder for bæredygtighed. Det fungerer derfor som din garanti for, at du kan købe og anvende disse træpiller med god samvittighed.

Typisk for træpiller er, at de fremstilles af forskellige trærester fra industrien. Det kan for eksempel være savsmuld og træspåner, der ellers ikke ville være blevet genanvendt. I fremstillingen bliver savsmuldet og træspånerne presset sammen til små piller. I den proces udskilles langt størstedelen af vandet i træet også. Det gør, at pillerne brænder bedre.

Fyrer du op med træpiller, behøver du ikke at bekymre dig om din CO2-udledning. Træpillernes CO2-udledning bidrager nemlig ikke til drivhuseffekten. Udledningen er nemlig lige så stor som den mængde CO2, som træet har optaget, da det stod i skoven. Når du fyrer med træpiller, går CO2-regnskabet altså i nul, og du bidrager ikke med nogle yderligere påvirkninger på miljøet.

Træpiller i premium-kvalitet

Pillerne fra Task er en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til den gode kvalitet. De er nemlig premium-kvalitets træpiller, som du roligt kan anvende i dit pillefyr. Faktisk lever pillerne op til ENplus A1, som placerer dem i en af de bedste klasser. Det betyder helt konkret, at producenten over en længe periode har leveret træpiller, der har høje standarder og en høj kvalitet.

Under produktionen af Task træpiller bliver der løbende foretaget tests. Disse tests skal sikre, at pillerne holder en lav fugtighed og et lavt askeindhold. Det er blandt andet det, der giver dem deres høje brændværdi. Desuden skal testene sikre, at pillerne lever op til den kvalitet, de altid har gjort.

Med disse træpiller får du altså en løsning, der emmer af kvalitet. Du går derfor ikke galt i byen med piller fra dette mærke. De brænder længe og stabilt, og de sikrer en behagelig temperatur i hjemmet. Betyder det desuden noget for dig at vælge en løsning, der ikke gør skade på miljøet? Så er Task det helt rette valg for dig.