Varm hjemmet op med kvalitetssikrede træpiller fra Lava

Med træpiller kan du holde hjemmet varmt hele året rundt. Når luften udenfor bliver koldere i takt med, at vi går ind i efteråret og vinteren, bliver hjemmet også koldere. Den kolde luft trænger indenfor, og snart bliver tæer og fingre kolde. I årets kolde måneder er det derfor for langt de fleste nødvendigt at varme hjemmet op. Det kan man gøre på flere forskellige måder.

Hos Lakoda forhandler vi Lava træpiller. Med dem kan du tænde op i dit pillefyr og sørge for, at der når varme ud i alle hjørner af din bolig. Så behøver du ikke at krybe dig sammen i stuen foran brændeovnen for at holde varmen. Træpiller genererer lynhurtigt varme, og varmen breder sig hurtigt og effektivt til hele hjemmet. Du behøver altså ikke at fryse i dit eget hjem.

Træpillerne fra dette mærke er af en særledes høj kvalitet. De har en høj brændværdi, hvilket gør, at de brænder længe og effektivt. Den høje brændværdi gør desuden pillerne yderst konkurrencedygtige sammenlignet med andre træpiller på markedet. Tag derfor et kig i sortimentet her hos Lakoda.

Lava træpiller er fremstillede under kontrollerede forhold

Pillerne fra dette mærke stammer fra Stelmet i Polen. Her bliver der produceret forskellige haveartikler i træ. I fremstillingen af træpillerne er det rester fra disse haveartikler, der bliver anvendt. Altså omdannes spåner og savsmuld fra produktion af haveartikler til fine og effektive træpiller. Pillerne har et meget lavt indhold af både bindemiddel, vand og aske. Du bør derfor være opmærksom på, at pillerne kan indeholde en del smuld. Det har dog ingen betydninger for deres kvalitet.

Træpillerne fra dette mærke bliver produceret under kontrollerede forhold. Under løbende kontroller kvalitetssikres pillerne, så de altid kan leve op til brugernes forventninger. Kvaliteten af Lava træpiller kan garanteres med udgangspunkt i certifikatet DIN 51731. Desuden har pillerne et meget lavt indhold af skadelige stoffer såsom svovldioxid.

Pillerne fra dette mærke er fremstillede af nåletræer, der er udgør en kompakt træsort. Det resulterer i en god træpille. Pillernes brændværdi er høj, og de brænder derfor godt og længe. Det betyder, at du nemt kan holde gang i varmen i hjemmet. Samtidig holder en pose træpiller længe, fordi de netop kan brænde i lang tid. Lava træpiller er altså en effektiv, holdbar og stabil løsning, der emmer af kvalitet.

Fyr op i hjemmet på miljøvenlig vis

Når det bliver nødvendigt at varme hjemmet op, resulterer vores opvarmningsløsninger i mange tilfælde i en øget udledning af CO2. Det er der dog heldigvis råd for. Miljø er i den grad kommet på den sociale dagsorden, og mange mennesker leder efter løsninger i dagligdagen, der kan hjælpe dem med at mindske deres aftryk på miljøet.

Når det kommer til opvarmning af hjemmet, er træpiller en rigtig god løsning for dem, der gerne vil varme hjemmet op uden at påvirke miljøet negativt. Det er tilfældet, fordi træpiller er fuldkommen CO2-neutrale. De bidrager nemlig ikke til drivhuseffekten, ligesom afbrænding af mange andre former for brændsel gør. Når du brænder træpiller af i dit pillefyr, udleder de kun den samme mængde CO2, som træet har optaget i skoven. Dermed går regnskabet blot i nul, og træpiller kan siges at udgøre en CO2-neutral fyringsmetode.

Træpiller har allerede vundet stort indpas på markedet, og mange tilfredse kunder fyrer op i hjemmet med forskellige former for piller. Hos Lakoda forhandler vi Lava træpiller, der er både effektive, miljøvenlige og af høj kvalitet. De udgør derfor et rigtig godt bud på en træpille til dit hjem. Hvis du gerne vil beskytte miljøet, passe på pengepungen og samtidig opnå en stabil og behagelig temperatur i dit hjem, er disse træpiller lige noget for dig.