Hurtig og miljøvenlig opvarmning med Oak Pellets

Oak pellets er, som navnet indikerer, træpiller fremstillet i egetræ. Disse piller kan du anvende i dit pillefyr og dermed sørge for, at hele hjemmet bliver varmet op til en temperatur, der er både stabil og tilpas for dig og din husstand. Du kan bestille pillerne lige her hos Lakoda. Inden for kort tid kan du fylde pillerne i dit pillefyr og tænde op for den dejlige, beroligende varme.

Hos Lakoda tilbyder vi træpiller til dig, der gerne vil varme hjemmet op på miljøvenlig vis. Desuden sker opvarmning med træpiller også rigtigt hurtigt. Du kan altså på ingen tid få spredt varmen ud i hele din bolig. Så kan du sidde i selv de mere afsides rum og slappe af eller få dagens arbejde klaret.

Pillerne fra dette mærke er både gode og miljøvenlige, og så er de udviklede til at leve op til en høj kvalitet. De er meget energieffektive, og så efterlader de kun en minimal mængde smuld og slagger. De er håndterbare og nemme at anvende, og du kan nemt rense dit fyr, efter pillerne er brændt af.

En løsning, der er udviklet med henblik på miljøet

Oak pellets er udviklet med omtanke for miljøet. Faktisk kan de siges at være miljøvenlige. Det, der generelt gør sig gældende for træpiller, er, at de er CO2-neutrale. At noget er CO2-neutralt indebærer, at det ikke bidrager til drivhuseffekten. For disse træpiller betyder det altså, at de ved afbrænding ikke kan siges at udlede nok CO2 til at bidrage til drivhuseffekten.

 

Når du brænder træpiller af, udleder de naturligvis en vis mængde CO2. Dog er der ikke tale om en særlig stor mængde. Grunden til, at træpiller kan kaldes CO2-neutrale er, at de kun udleder den mængde CO2, som træet i skoven har optaget. Træer optager CO2 for at leve og vokse, og det er den samme mængde CO2, som pillerne udleder, når de bliver brændt af. Altså udleder de ikke yderligere CO2, og derfor bidrager de ikke til drivhuseffekten.

Hvis du er et af de mange mennesker, der gerne vil leve mere miljøvenligt i din dagligdag, er træpiller måske en mulighed for dig. Faktisk er der rigtig mange ting, som vi kan gøre i hverdagen, der kan nedsætte den mængde af CO2, som vi er med til at udlede. Anvendelse af træpiller er en af de ting, der virkelig kan gøre en forskel i regnskabet.

Bekæmp efterårets og vinterens kulde med træpiller

De kolde og mørke måneder, som vi lige så stille bevæger os over i, når sommeren går på hæld, har ofte en påvirkning på os. Pludselig er det mørkt, når vi står op og tager på arbejde, og måske er det endda også mørkt, når vi kommer hjem. Oveni det bliver det også koldere og koldere udenfor, og det kan blive sværere at holde gejsten oppe.

Efter en lang arbejdsdag kan det virkelig gøre en forskel, at man kan komme hjem til en lun og behagelig temperatur. Så er det intet problem at tage de tykke lag overtøj af. Anvender du Oak pellets i dit pillefyr, kan du varme hele din bolig op til en temperatur, der er rar at være i. Desuden giver afbrændingen af pillerne altid den samme temperatur. Det giver dig en god forudsigelighed, der indebærer, at du ikke skal bekymre dig om stabiliteten af din varmekilde.

Pillerne fra dette mærke er lavet af hårdttræ. Sammenlignet med mere bløde træsorter brænder hårdttræ både varmere og længere. Det betyder, at pillerne er energieffektive. Fordi de brænder længe og har en høj brændværdi, svinder det desuden ikke så hurtigt i posen. En pose med træpiller kan holde i lang tid, og de udgør derfor en god investering.

Vil du gerne have en varmekilde, der er energieffektiv, miljøvenlig, hurtig og af god kvalitet? Så er disse træpiller lige noget for dig. Du kan bestille dem hos Lakoda allerede i dag.